Begin juli zijn alle kinderen van de gemeente Olen welkom op het speelplein Olefant. Dat viert dan zijn eerste verjaardag.

Speelplein Olefant viert eerste verjaardag met Bas-ijsje en verjaardagsfeest

Speelpleinwerking Olen bestaat al meer dan 20 jaar. Vorig jaar werd de werking grondig vernieuwd en omgedoopt tot Speelplein Olefant. Het betekende ook de geboorte van olifantje Bas, de speelpleinmascotte.

Dit jaar vieren Speelplein Olefant en Bas hun eerste verjaardag. Bij een feestje hoort natuurlijk iets lekkers. Daarom kun je tijdens de zomervakantie bij ’t Heuninghof, Honingstraat 14, je favoriete ijsje laten omtoveren tot een Bas-ijsje. Bovendien krijg je bij elk Bas-ijsje een stempel op je spaarkaart. Je kunt je volle spaarkaart op het speelplein inruilen voor een kleine verrassing. Alle volle spaarkaarten verdwijnen in de pot waaruit aan het einde van de zomer een winnaar getrokken wordt. Deze krijgt de “grote Bas-prijs”.

Verjaardagsfeest op 9 juli

Op maandag 9 juli van 15.15 tot 16.00 uur geeft Bas een verjaardagsfeestje voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Plaats: vrije basisschool De Knipoog, Stationsstraat 1 (ingang langs P. Van Looystraat).